sANorak Oy -logo

Rakennussaneeraus ja korjausrakentaminen Uudellamaalla

Ota yhteyttä

Rakennussaneeraus tarkoittaa käytännössä olemassa olevan rakennuksen yhdellä kertaa tapahtuvaa laajamittaista korjaamista tai muuttamista.

 

Olipa tarkoituksena sitten vaikkapa peruskorjata vanha rakennus uudenveroiseen kuntoon, modernisoida vanhasta rakennuksesta nykystandardeja vastaava uudistamalla tai lisätä uutta pinta-alaa rakennukseen lisärakentamalla, on sANorak Oy valmis ottamaan urakan vastaan. Toteutamme vaativatkin korjausrakentamiseen liittyvät hankkeet avaimet käteen -periaatteella.

Paras vaihtoehto työhön on luotettava ammattilainen

Rakennussaneeraus ja korjausrakentaminen kannattaa aina jättää luotettavan ammattilaisen huoleksi. Näin voidaan varmistua siitä, että projekti etenee asianmukaisesti ja kaikki vaadittavat säädökset huomioiden. Ammattilainen myös huolehtii urakan läpinäkyvyydestä ja pitää kiinni sovituista asioista, muun muassa aikatauluista ja budjetista. Jos viivästyksiä tuleekin esimerkiksi lisätöiden muodossa, saat aina ensikäden tietoa ja näin tiedät aina, missä mennään ja vältyt ikäviltä yllätyksiltä loppulaskussa.

Ota yhteyttä ja pyydä meidät ilmaiselle arviokäynnille

Korjausrakentamisen kustannuksiin ja aikatauluihin vaikuttavat aina esimerkiksi kohteen koko sekä vaadittavan työn määrä ja laatu. Siksi kannattaakin ehdottomasti ottaa yhteyttä ja kutsua asiantuntija ilmaiselle arviokäynnille.